Ahli-ahli 3sukumaut!!

Friday, January 7, 2011

Tong sampah 3sukumaut!!


Hari ni TSM nk tulis pasl tong sampah. Pekejadah nye plak ngan tong sampah kn, hahahaha Sbnrnye tong sampah ni nk ikut kn byk jase nye kpd kite, apakan lg jasa org yg wat tong sampah 2 kn. Kat cni TSM nk share ngan korg tong2 sampah yg TSM sndiri rase tsgat2 kreatif dan inovatif. Check it out!!


Apa cara yg slalu korg wat utk mmampatkan sampah dlm tong sampah? Mesti korg pkai kaki je kn, mcm x biase plak wat, hahahha so kat bawh ni solution utk korg yg suke pkai kaki utk mampat kn sampah. Dengan ade nye tong sampah ni korg dpt elak kn kaki korg dri kotor. Mmg best, tp kat msia x tau la dah de ke x, huhu 

Seterusnye, tong sampah portable. Tong sampah ni plak sesuai di gunakan kat pantai. Dah mnjadi kbiasaan org buang sampah kat pantai sbb nye tong sampah slalu nye di sdiakan jauh dri pantai. Dengan rekaan tirus di bhgian tapak tong sampah ni mmbolehkn beliau terpacak di atas pantai dgn banggenye, bijak2.

Anda ada sikap pmalas dlm diri? Jgn risau, dgn adenye tong sampah dbwah ini dpt mngurang kn kerja2 mbuang sampah anda. Plastik sampah mmg dh tsedia skali dlm tong sampah, so bile sampah dh penuh, tarik keluar n bukak plastik baru, kompem korg akan jd seorg pmalas yg bjaye, huhuhuhu


Tong sampah terlalu kecik? Sampah anda terlalu byk? Dengan ade nye tong sampah di bawah ni dpt lah anda mningkat kn kuantiti sampah sarap anda. Selain itu, ia juga dpt mnjimat kn ruang jika x dgunakan di sbbkn ianya dperbuat drpd besi yg elastik spt spring. Tp cm biase lah, mkin besar tong sampah mkin byk la sampah sarap anda, hahahaha

Bg individu yg suke mlontar sampah dan player2 basketball korg msti mminati tong sampah bawah ni, hehehe
 Apelagi, modify la tong sampah korg bg mngasah bakat lontaran 3 pointer korg, ekekeke

Untuk mnjadi seorg designer anda perlu mnjadi kreatif. Walaupun dalam mereka sebijik tong sampah. Sebenarnya, tugas seorang designer bukan sahaja utk menghasil kn produk yg kreatif dan praktikal shj, malah dapat mempengaruhi dan memberikan kesan terhadap masyarakat.  Contoh nye tong sampah tigasukumaut ni:


Sekian...

2 comments:

  1. dapt tender gov tampal stiker cm ni pon dh ley masyukkan, sempena kempen TAK NAK BUANG ANAK, hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...