Ahli-ahli 3sukumaut!!

Wednesday, January 12, 2011

Rock 3sukumaut!!


Salam kepada rocker-rocker sekalian. Kalau korang lelaki kompem korg suke rock, yang pompuan pon aku tak nafi kan memang ada yg minat genre muzik rock nih. Tapi kalo lelaki x minat kompem die tu auw2. kahkahkah
TSM adalah seorang peminat rock yang tegar dan semestinya lah TSM lelaki yang sejati, ekekeke Walaupun TSM membesar selepas zaman kegemilangan rock, tetapi TSM juga tidak lari daripada terkena tempias aura-aura muzik rock. Apa yang TSM kagumkan dengan muzik-muzik rock Malaysia ialah melodi nya yang membuatkan kita takkan berasa jemu. Antara band rock yang terkuat di Malaysia adalah Search dan Wings.
Sumber: rfmphotomaster.blogspot.com
Sumber: shaqmetal.blogspot.com

Sehingga sekarang mereka masih cergas mengadakan konsert-konsert rock seperti Double Trouble dan kebanyakan lagu-lagu mereka masih evergreen. Tidak seperti muzik-muzik yang ada sekarang nih, meletup kaw2, pastu terus ilang tah ke mana. Tapi TSM memang respect kepada sesiapa saja yang berjuang untuk menaikkan kembali irama muzik rock tanah air kita. Jom tengok video clip audition untuk menjadi rockers tanah air:



Takpe-takpe, yang penting jiwa korang rock, kahkahkah Antara audition rock yang tidak terpilih dalam mentor 4 antaranya adalah Merah. Merah tidak terpilih dalam audition bersama Mus May tetapi telah membuat persembahan yang cukup meyakinkan pada konsert akhir mentor. Sekarang ini pun Merah telah menghasilkan beberapa single. Ape-ape pon, video klip yang bawah ini adalah antara muzik rock 3sukumaut setakat yang pernah aku jumpa, so layan~



p/s: Nak tau info lebih lanjut pasl rock? Picit sini:D

3 comments:

  1. Rock tetap ada peminatnya yang setia dan tersendiri...

    Karikatur

    ReplyDelete
  2. betul tu bro mie, takkan rock hilang di dunia, yeaarghh!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...