Ahli-ahli 3sukumaut!!

Wednesday, April 13, 2011

TSM kembali lagi, huhuhu


Salam kepada suma blogger-blogger tegar, huhu lama nyer x update blog nih. Rindu pulak rasa ngan logo oren 'B' kata atas tu, rasa cm nk guling-guling je dalam blog ni. Terima kasih la kepada yg melawat blog TSM ni walaupun xde entry baru. Ye la kan, mana la tau ada follower yg sanggup tunggu 24 jam dpn laptop smata2 nk baca entry TSM yg baru, kahkahkah kalo ada mmg aku bagi sebijik peti ais kepada beliau, kahkahkah 
TSM  lama mnghilangkan diri sebabnya TSM agak busy sket kebelakangan nih. Tu la, jd penganggur pun busy 24 jam. Apa nak buat, kalo duk tdo je 24 jam ada org bising pulak. Tu yang saja duk membusykan diri sendiri, huhuhu Apa yg TSM buat smpai jd busy ngalahkan org keje? Cerita tu akan di muatkan dalam entry yg seterusnya, nyeh3 biasa la, cm dalam tv, lau nk wat org saspen kena la wat cm tu kan, hehe
Insyaallah, mlm ni aku akan wat entry baru. Korang jgn risau lah, kalo TSM ada wat entry baru surenye TSM akan tinggalkan tapak kaki kat blog korang,  hehehe Orite, nk g mkn dulu, lapo, huhuhu

1 comment:

  1. waalaikumsalam..

    nasib baik takda salam 1malaysia..pening memikir nak jawab. hehe

    samala kita ni. walaupun menganggur, tetap jadi bz. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...