Ahli-ahli 3sukumaut!!

Friday, February 4, 2011

100 ahli tigasukumaut!!!


Tepat jam 4:17 petang, 4 haribulan febuari 2011, bersamaan dengan 1 Rabiulawal 1432H genaplah 100 ahli tigasukumaut:D Hari ini juga genap sebulan TSM berblogging. Ekelehhh, baru 100?? huhuhu Nak wat cm na, apabila sifat malas telah menebal di dalam diri, cm ni la jadinye. Nak berbloging pun malas, huhuhu So bulan yang akan datang ni TSM nak improve kan diri, nak wat entry yang lebih baik dan mantop, menjadi lebih rajin, buang semua tabiat buruk seperti malas, kuat tido, kuat makan, korek idung merata-rata, yeekksss!! Mcm ni lah manusia, bila muncul jek tahun baru, bulan baru, hari baru, mula la kuar azam-azam yang baik-baik belaka. Ending nyer sume tak menjadi, kahkahkah 

So tanpa membuang masa lagi aku umumkan ahli tigasukumaut ke-100 aku, jeng, jeng, jenggg>>

Banyak-banyak follower aku, ada sorang yang aku pick sebagai follower yang paling BEST. Beliau yang di maksudkan adalah: 


Haa tunggu apa lagi, pegi cucuk angin (follow) die cepat, huhuhu Apa-apa pun aku ucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sudi menjadi follower kepada blog aku yang tak seberapa nih, akhir kata dari TSM, terima kaseyhhh (versi alleycat). 

4 comments:

  1. Alamak!....tak sangka TSM pilih en. chan. huhu (tersipu-sipu malu)tapi chan bukan yang ke-100 pun.. :D


    apa pun, terima kasih sebab pilih chan sebagai follower 'baik' TSM. :)

    sebenarnya, saya suka sangat cerita-cerita santai dalam TSM. lagipun, umur kita sebaya dan sama-sama penganggur. haha :D

    semoga blog TSM terus maju! :)

    ReplyDelete
  2. mr.chan: laa yeke, hahaha thanks for ur support!!

    ReplyDelete
  3. bole-bole, nnt kita bukak kelab untuk penganggur k:D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...