Ahli-ahli 3sukumaut!!

Sunday, February 6, 2011

TSM berwajah baru!!

  

Yeaahuuuu, cerah sikit dunia ni. TSM baru je tukar template cerah, rase sangat lega, huhuhu Sebelum ni guna template gelap rase macam duk dalam gua jek. Pembaharuan ni juga sempena masuk bulan ke-2 TSM berblogging. Baru sebulan tulis blog dah tuko template, giler poyo kan, ekekeke Sambil tu TSM juga nak launch logo baru TSM, uiitt mesti korang rase macam pernah tengok logo tu kan, tapi dimana ya?? Bak kata orang, sama tapi tak serupa, huhuhu 
Pada 9 Januari yang lepas, TSM telah menulis satu entri berkenaan Penggunaan istilah "tigasukumaut". Entri ni telah di tag di dalam tranungkite.net. Perbincangan diorang mengenai saluran media kipas susah mati kerajaan (die hard fans). So dengan tak disengajakan TSM mendapat trafik yang tinggi untuk entri ini. Conclusion nye, motif utama  TSM buat logo macam ni adalah sebagai platform sindiran kepada saluran media tersebut. Memang TSM dah lama pun bengang dengan channel tu, die punya mengampu kerajaan tahap gaban, memang tak leh blaa~ TSM berharap dengan adanya laman sosial dan blog seperti ini kita dapat menyalurkan sumber-sumber yang lebih tepat dan tidak berat sebelah kepada mana-mana pihak. Malas tul lah nak cakap pasal politik nih. Politik Malaysia sangat kotor, kotorrrr, jijik i tau, nyampahhh

Akhir kata, maju lah blog untuk negara, oyeahhh 

p/s: TSM sampai sekarang tak daftar SPR lagi, malas nak layan, huhuhu
Enhanced by Zemanta

7 comments:

  1. Salam TSM...


    saya ucapkan tahniah untuk 'renovasi' terbaru rumah TSM. ceria dan sesuai dengan paparan entry TSM dalam blog ni.


    ya, saya juga dah baca dalam forum tranungkite tu. memang significant dengan apa yang TSM utarakan.


    all the best untuk wajah baru TSM!


    semoga bertambah maju! :)

    ReplyDelete
  2. Lor..rugi arr tak daftar..daftar cepat..nanti boleh pangkah..pangkah mana yang patut hahaha!

    ReplyDelete
  3. jd pengundi besar woo tanggungjwb, tclap pangkah nnt smpai ke akhirat kne soal, huhuhu

    ReplyDelete
  4. Pembaharuan yang menarik hatiku serta sindiran yang mantop.

    Continue this good type of job ....:D

    Hosni Mubarak orang terkaya di dunia.

    ReplyDelete
  5. putih itu bersih woo ~~ hahaa.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...